terimak kaseh sudi klik

Pengekot Palak Setan

sapa sik klik can apek

Thursday, February 3, 2011

Gong Xi Fa Chai

Just nak wish Selamat Tahun Baru Cina to those yang nyambut!!

kalau mau ong ini taun rabbit...kamu mesti kuat baca ini blog ho..ini blog manyak bagus... (bukan saya madah owh....lillian too madah owh) ..sorry lillian too plentey jak (macamnya paham n yang lebih  penting macamnya baca blog aku kan)
  
by the way....saya nak ngeso something...(pengeso nak owh)...



saksikan kemeriahan bunyi mercun yang sempat saya rakam...(sorry mun kualiti sik bagus n kejap jak)


video
location ~ belakang umah jak
video ~ pake phone jak
tukang ambik ~ sayalah
kenak kejap gilak ~ umas oleh asap and malas nak jadi pekak awal...hehhehehhe

hope tahun renab tok bawak "ong" ngan semua...
(jangan dicayak gilak khurafat lak....choi choi)

Ok enjoy!!!

*saya mauk ang pau!!! hehehhehehhehe (bait ndak malu)

5 comments:

  1. Wohhh.. Manyak meliah u punya belakang rumah..

    ReplyDelete
  2. best belakang umah jak..kmk pegi kat airport pun flyover tek..nang rame urg...

    ReplyDelete
  3. amir:memang itu macam setiap tahun owh..hehehehhehehe

    lulu:ada mek nangga gmbr2 org gi flyover ya..meriah ada jak

    ReplyDelete
  4. aok..nang meriah..mula2 mek org g taman sahabat..pasya kat taman sahabat sik nampak glak..pglh mke org kat flyover...dekat nak kol 12 nang meriah..nang best..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...