terimak kaseh sudi klik

Pengekot Palak Setan

sapa sik klik can apek

Monday, September 28, 2009

sedihhhh

video

adohh....sedih na juak,bila dikenang......4 tahun ndet....4 tahun.....tp nak molah gine kan....org dah sik mauk lagik......aku tauk benda tok akan berlaku....tapi aku lom ready nerimaknya kinek....tang terjelepok ku maca sms ya.....adu...adu du du du du.....nak madah sik sedih nak pebulak lah ok.....mun madah gembira....gila kali aku nak .....nang senang mulut madah...."benda dah lepas kita lupak jak"....tp ada ko fikir prasaan aku tok.....sik bolehka molah slow-slow sikit.....(demand indah nak owh).....oklah aku cerita ikit lam tok...kali dgn cara tok aku dpt ngurang sikit sakit dalaman aku tok....

b4 raya ada kontekla lan posa tp tiada reply msg / call back...ok sikpa kali bz kali....(positifkan dirik jak)

aku ada wishnya raya riya.....nya sik reply....(oklah aku pk,kali sikda credit kali)

then aku kol....sik angkat(aissh pelik jak rasaku)

....so aku abaikan la......

so marek aku kuatkan dirik nak msgnya..time ya aku ngan temah......aku msgla
"sombong na juak,lewatla aku wish raya pun sik reply....klah mun sikda kredit kenak aku kol sik angkat....bukannya msg or kol nak madah apa2...just say hai....lewat juak"

nya reply......"sori....time ko msg sikda kredit....ko kol time aku tido,sori bena2 jgnla marah"(masih nak bepur-pur lagik)

aku reply... "sikla marah kecik atilah....mun sikda kredit nak reply,angkatlah kolkan....sikkan 24hour ko tidokan....mun ko dah sik selesa ngan aku..padahla owh...aku paham..tp jangan ko molah ku gitok,kecik ati....aku tok manusia bukan robot,cuba ko di polah giya,apa rasa ko?"(aku dah meradang aku guna ko aku lah)

nya reply...."sorilah....after tok aku akan reply and angkat kol kau,ko masih marah aku kah?(masih nak berik harapan palsu)

aku reply "mun aku madah sik marah bulak juak aku.....sikpala abaikan apa yg aku rasa sik penting bah,apa yg penting ko jak bah"

nya reply"iboh padah mcmya.....sorry k...sorry mena2 tok"

aku reply"klah,forget about it,abaikan....bila ko nak ke sitok"

nya reply"sik tauk lagikla....tp aku nak madah sigek ngan ko tok....kita kawan jak k"(lalu lemah so nyawo ku...macam terdiam,terpaku,tersentap dan sebagainya)

then masuk gik sigek msg

nya madah"ko marah ka?kita still fren kan...."

aku reply"mun aku madah aku sik marah pebulak juak aku,mun aku madah aku happy gila barangkali ku...tp aku rasa perasaan aku waktu tok sik penting...ko dah molah keputusankan?apa gik aku madah....abaikan apa yg aku padah tok....ya sik penting gilak bah....semuanya kau....kau yg pentingkan...lgpun aku tauk sapa aku tok."

nya reply..."iboh mdh macam ya,sowielah,apa yg lepas ya kita lupaklah k....kita still friend kan,jgn marah k"

lalu ku sik reply sik pande nak reply apa agik....senang juak madah nak melupak benda ya.....nya sik merasa....biasalah,dah rasa nya aku sik perlu lagik kot.....adu adu du du du du

sik tauk ku mcmne aku nak ngadap benda tok,sbb b4 tok mun break off pun dgn cara ceraka bah....tok jak break off cara bait kot....sik pande ku nak madah apa......

tolong.........aku takut ak gil kel...eh choiiiiii......sik ku gil


4 comments:

  1. nangis jak...ngeraong jak...ko ada hak nok emossss. tp jangan lamak gilak...kerana dirimu lebih berharga...

    ReplyDelete
  2. makaseh atas nasihat dr anda.....yalah nak nangis ku...tapi aek mata sik kuar ko...

    ReplyDelete
  3. huhu...sai...jaik ati ku eh..saba sai..frens and family are around..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...